Voor ons is kwaliteit geen optie, maar een fundamentele vereiste.

Vóór levering ondergaan onze producten een reeks strenge tests om hun conformiteit, betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen. We vertrouwen op een specifiek instrument dat bekend is om zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid om deze tests uit te voeren: Chauvin Arnoux CA6155.

Ons testproces is gebaseerd op IEC 61439, een internationale norm die prestatie- en veiligheidscriteria definieert voor laagspanningsschakelapparaten. Deze norm garandeert dat onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kortsluitingshoudkracht, werking tijdens het opladen, weerstand tegen oververhitting en nog veel meer.

Laten we een concreet voorbeeld nemen:

Stel, de assemblage en bedrading van een standaard industrieel elektrisch bord zijn klaar. We gebruiken nu de Chauvin Arnoux CA6155 om een reeks tests uit te voeren. We beginnen met een isolatietest, die de elektrische weerstand tussen de geleidende delen en het chassis van het apparaat controleert. Vervolgens voeren we een continuïteitstest uit om te controleren of de potentiaalvereffening en beveiligingscircuits correct zijn aangesloten.

Daarnaast voeren we een diëlektrische test uit, waarbij we een hoge spanning aanbrengen tussen de geïsoleerde delen van het circuit om hun weerstand tegen hoge spanningen te controleren. Tot slot testen we de functionaliteit van elk onderdeel en controleren we of het schakelbord werkt zoals verwacht.

Elke test wordt gedocumenteerd en onze klanten krijgen een rapport waarin wordt gecertificeerd dat onze producten voldoen aan IEC 61439. Op deze manier kunnen onze klanten erop vertrouwen dat onze producten uitvoerig zijn getest en voldoen aan de hoogste industrienormen. Dit maakt deel uit van ons engagement om producten van de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid aan te bieden.

Ces articles peuventégalement vous intéresser

Het belang van berekeningsnota’s in onze projecten.

Berekeningsnota's spelen een essentiële rol in onze projecten voor industriële borden.

Read More

PANEL

Découvrez nos projets

Read More

INDUSTRY

Découvrez nos projets

Read More