eBolt is gevestigd in het hart van Wallonië (in Landenne) en is een bedrijf dat gespecialiseerd is in elektriciteit voor de industriële en tertiaire sector. Het bedrijf werd in 2010 door Christophe Ancion opgericht. Intussen hebben we snel expertise opgedaan in de bordenbouw en de productie van laagspanningsborden. We zijn toch een kleinschalig bedrijf gebleven met een toegewijd team van 18 medewerkers.

We zijn trots op ons interne studiebureau, waar onze experten samenwerken om oplossingen op maat voor onze klanten te creëren. Onze productieprocessen zijn geautomatiseerd, wat zorgt voor ongeëvenaarde precisie en efficiëntie in de productie van onze behuizingen en laagspanningsborden.

Naast productie is eBolt toegewijd aan het leveren van een complete service aan onze klanten. Ons team begeleidt u bij elke stap: van projectontwerp tot installatie ter plaatse. Bij eBolt is uw succes ons succes.


Onze waarden

Onze waarden uitlichten

Innovatie

We zijn ervan overtuigd dat technologische vooruitgang een belangrijke succesfactor is. Daarom investeren we voortdurend in innovatie en in de modernisering van onze werkprocessen.

Verantwoordelijkheid

We nemen onze verantwoordelijkheid tegenover onze klanten, werknemers en het milieu ter harte en zorgen ervoor dat onze activiteiten op een ethische en duurzame manier worden uitgevoerd.

Excellentie

Ons doel is om onze klanten producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren. We streven er voortdurend naar om onze prestaties en vaardigheden te verbeteren.

Samenwerken

We waarderen teamwerk en samenwerking met onze klanten en partners, omdat we geloven dat het delen van ideeën en ervaringen ons samen sterker maakt.

Integriteit

We komen onze beloften aan onze klanten, werknemers en partners na. We handelen eerlijk, transparant en rechtvaardig in al onze activiteiten.

Engagement

We streven ernaar de doelen die we onszelf hebben gesteld te bereiken en aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. We zijn gepassioneerd in wat we doen en geven het beste van onszelf in alles wat we doen.

Onze bedrijfsruimten

Ons gebouw heeft verschillende industriële functies: moderne kantoren, een werkplaats voor de productie van elektrische borden, geoptimaliseerde opslagruimte en een specifieke ruimte voor de productie van laagspanningsborden. Onze infrastructuur weerspiegelt ons streven naar efficiëntie en innovatie.

Ons team

Het eBolt team bestaat uit 18 toegewijde professionals die technische expertise combineren met een passie voor industriële en tertiaire elektriciteit. Het team bestaat uit ingenieurs, technici en automatisering specialisten. We werken samen om de doelstellingen van onze klanten te bereiken. Elk lid van ons team speelt een essentiële rol in de excellentie van onze diensten.

Onze visie op de toekomst

Bij eBolt zien we een toekomst waarin energie-efficiëntie, duurzaamheid en technologische innovatie centraal staan in de industrie. We zijn vastbesloten om de nieuwste technologieën te blijven volgen en om gebruik te maken van geavanceerde tools en geautomatiseerde werkwijzen om oplossingen van hoge kwaliteit te leveren.

Frequently askedquestions

We werken aan alle soorten netwerken. We certificeren onze installaties tot 7A.

We werken voornamelijk in de tertiaire sector (kantoren/logistiek). We werken ook aan appartement projecten. We werken niet in de residentiële sector.

We gebruiken alleen KNX-oplossingen voor gebouwautomatisering.

We werken met de grootste merken op de markt, zoals Rittal, enz.

Ja, we ontwerpen, installeren en sluiten transformatoren en beveiligingssystemen aan. Onze oplossingen zijn gecertificeerd door Synergrid.

We werken met zowel AC- als DC-terminals. Op onze site in Landenne kunt u onze nieuwste oplossingen op het gebied van DC-laadstations ontdekken. We hebben momenteel twee soorten DC-laadstations: Siemens Sicharge en ABB Terra 360. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Oui, nous pouvons réaliser la programmation de vos projets. Nous sommes spécialisés en Siemens (S7, TIA, PCS7), Rockwell et Schneider.

Nous intervenons principalement en chimie/pétrochimie, sidérurgie, spatial, agroalimentaire, pharmaceutique.