EXPERTISE

Industrie

Innovatie en energie-efficiëntie zijn onze passie. We zijn er trots op dat we onze klanten oplossingen op maat en een volledige ondersteuning kunnen bieden. Onze ervaring stelt ons in staat om uw behoeften te begrijpen en zo efficiënt mogelijk aan uw eisen te voldoen.

Projecten

In ons studiebureau voeren we diepgaande studies uit en ontwerpen we oplossingen op maat om aan uw specifieke eisen te voldoen.

We kiezen voor een gezamenlijke aanpak. We werken dus nauw met u samen om de beste technische oplossingen te vinden. We garanderen een installatie van topkwaliteit, gevolgd door een nauwgezette inbedrijfstelling.

Tijdens uw hele project staan onze teams aan uw zijde voor een constante ondersteuning.

Laagspanningsinstallaties

Innovatie en energie-efficiëntie zijn onze passie. We zijn er trots op dat we onze klanten oplossingen op maat voor laagspanningsborden kunnen bieden. Ze vertegenwoordigen immers een belangrijk element in de industriële sector.

We gebruiken geavanceerde technieken om van koper een optimale en duurzame geleider te maken. We kunnen ook alle soorten beveiliging en meting integreren in onze laagspanningsborden.

Keuring

De installatie laten controleren is belangrijk voor de brandveiligheid. Het voorkomt ook veiligheidsproblemen voor gebruikers. Ook hier kunnen we tijdens de voorstudie met u samenwerken om de productiestilstand in uw installaties te verminderen.

Middenspanning

Of het nu gaat om een nieuwe installatie of een renovatie, eBolt kan ook zorgen voor alle werken aan uw middenspanningsinstallaties. We kunnen u een heel scala aan diensten aanbieden: kast, transformator, vervanging van RMU/SMU-beveiliging, enz.

Automatisering

De automatisering van productielijnen en industriële processen is essentieel om de efficiëntie en output te maximaliseren. Onze ervaring maakt dat we uw behoeften kunnen begrijpen en zo effectief mogelijk aan uw eisen kunnen voldoen, of het nu om kleine installaties of complexe PCS7-productieprocessen gaat.

Frequently askedquestions

We werken aan alle soorten netwerken. We certificeren onze installaties tot 7A.

We werken voornamelijk in de tertiaire sector (kantoren/logistiek). We werken ook aan appartement projecten. We werken niet in de residentiële sector.

We gebruiken alleen KNX-oplossingen voor gebouwautomatisering.

We werken met de grootste merken op de markt, zoals Rittal, enz.

Ja, we ontwerpen, installeren en sluiten transformatoren en beveiligingssystemen aan. Onze oplossingen zijn gecertificeerd door Synergrid.

We werken met zowel AC- als DC-terminals. Op onze site in Landenne kunt u onze nieuwste oplossingen op het gebied van DC-laadstations ontdekken. We hebben momenteel twee soorten DC-laadstations: Siemens Sicharge en ABB Terra 360. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Oui, nous pouvons réaliser la programmation de vos projets. Nous sommes spécialisés en Siemens (S7, TIA, PCS7), Rockwell et Schneider.

Nous intervenons principalement en chimie/pétrochimie, sidérurgie, spatial, agroalimentaire, pharmaceutique.