Kasten en behuizingen op maat met Perforex

Om u borden en kasten volledig op maat te kunnen aanbieden, hebben we geïnvesteerd in een ultramodern bewerkingscentrum. Dit volautomatische hulpmiddel kan snel alle soorten modellen boren en tappen. Het bevindt zich op onze bedrijfsruimten, wat betekent dat we een ongeëvenaarde snelheid van service kunnen bieden, van 3D-modellering tot productie, of het nu gaat om een specifiek verzoek of om kleine of middelgrote productieseries. Dit gereedschap is perfect geschikt voor het bewerken van roestvrij staal, staal en PVC.

Berekeningsnota

Als het om elektriciteit gaat, is betrouwbaarheid van essentieel belang. Daarom is ons studiebureau er om u te helpen om de beste oplossingen te kiezen: Elecalc, kabelafmetingen en validatie van beschermingskeuzes. Onze berekeningsnota’s voldoen aan de Belgische AREI-norm. Maar we kunnen ook nota’s leveren die voldoen aan internationale normen zoals VDE, NEN, enz.

Elektrische plannen EPLAN Pro Panel

Om onze kasten en behuizingen in 3D te modelleren, gebruiken we de softwareoplossing EPLAN Pro Panel. Als uw plannen in EPLAN-formaat zijn, kunnen we ze in ons systeem integreren. En als u geen plannen heeft, helpt eBolt u graag. We kunnen een complete studie van uw project uitvoeren, van het eerste idee tot de as-builtplannen. Natuurlijk bent u bij het hele proces betrokken en kunt u de vooruitgang van de productie op elk moment controleren.

Bedrading

Ook op het gebied van draden vinden we het belangrijk om onze klanten het allerbeste te bieden. We werken met toonaangevende merken zoals Lapp, Eupen en Helukabel. Om het onderhoud te vergemakkelijken, worden onze draden systematisch om de 10 cm gemarkeerd via een geautomatiseerd proces.

Werken metkoper en metlaagspannings-bord-busbars

Als toegangspunt voor uw elektrische installaties is het laagspanningsbord van essentieel belang voor uw industrie. En laagspanningsborden zijn een van de specialiteiten van eBolt. We vormen het koper zelf, zodat we oplossingen op maat kunnen bieden. Onze laagspanningsborden kunnen ook meet- en reporting-mogelijkheden bevatten.

Alleen onderdelen nodig

Heeft u een interne afdeling en wilt u gedeeltelijke (of volledige) controle houden over uw bordenbouw? We kunnen met u samenwerken en sommige of alle onderdelen leveren die u nodig heeft. We kunnen u kabelbundels, gefreesde panelen en alle materialen bieden die u nodig heeft voor uw productie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Frequently askedquestions

Nous travaillons conformément à la norme 61439, tous nos composants sont également certifiés CE. Un rapport de test est fourni avec chaque projet. Nous réalisons également un rapport de serrage au couple pour les jeux de barres cuivre.

Oui, nous pouvons intégrer vos plans électriques Eplan P8 et ajouter la modélisation Pro-Panel.

Oui, notre bureau réalise les notes de calcul avec Elecalc.

Oui, nos équipes sont spécialisées en électricité industrielle. Nous nous occupons de l’installation, du raccordement, de la programmation et du test.

Nous travaillons avec les plus grandes marques du marché : Rittal, Schneider, Eaton, Legrand, etc.

Nous réalisons des TGBT jusqu’à 6300A. Nos processus de production automatisés garantissent un travail de précision avec une maîtrise des délais.