Tertiaire

eBolt is een professionele partner voor vakkundigen. We zijn in hoogwaardige, veilige systemen voor alle sectoren gespecialiseerd. Wij bieden oplossingen op maat, met bijzondere aandacht voor energieoptimalisatie en veiligheid, die voor ons van het grootste belang is.

Elektriciteit

Kantoren, werkplaatsen, magazijnen – wij kunnen de juiste apparatuur leveren voor al uw bedrijfsruimten, van het ontwerp en de installatie van uw laagspanningsbord tot de installatie van uw stopcontacten. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van krachtige, veilige systemen voor alle sectoren. We bieden uitgebreide begeleiding: studie, onderhoud of zorgen voor de conformiteit van uw installaties.

Verlichting

Een goede verlichting maakt het verschil! eBolt is een professionele partner voor vakkundige verlichting. Met ons brede assortiment bieden we u moderne en innovatieve verlichtingsoplossingen. Wij bieden u oplossingen op maat, met bijzondere aandacht voor energie-optimalisatie.

Beveiliging en toegangscontrole

Om uw bedrijfsruimten op elk moment van de dag of nacht te beveiligen, biedt eBolt u ook op maat gemaakte alarm- en toegangscontroleoplossingen. Onze experten passen zich aan elke wens aan om u de juiste oplossing aan te bieden. Uw projecten zijn bij ons in goede handen.

Brand

Omdat problemen ook van binnenuit kunnen komen, is het van essentieel belang om brandgevaar te voorkomen. Als expert in detectie- en preventiesystemen kan ons studiebureau zich aanpassen aan elke activiteitensector en aan de geldende normen. We zijn BOSEC-erkend om zo goed mogelijk in te spelen op alle aanvragen in België.

Informatica en optische vezel

Het informaticasysteem van uw bedrijf is het zenuwcentrum van uw installatie. Daarom is het essentieel dat het voldoet aan uw ambities. eBolt biedt u ook op dit gebied de beste technische oplossingen. Zowel binnen als buiten uw gebouwen beheersen wij de kunst van optische vezel. Samen met u stellen we uw aansluitschema’s op en voeren we singlemode en multimode verbindingen uit.

Fotovoltaïsche productie

Het installeren van fotovoltaïsche zonnepanelen is een van de beste manieren om je energierekening te verlagen en zelfs onafhankelijk te worden. Het installeren van panelen is nog steeds een winstgevende investering, met een gegarandeerd rendement in 7 jaar of minder. En dan hebben we het nog niet eens over de belastingvoordelen en de valorisatie van groene certificaten. Naast de investering kunnen we je helpen met alle stappen.

Automatisering en energiebeheer

Energiebeheer is een echte uitdaging voor de toekomst. En technologie kan ons helpen om comfort en besparingen te combineren. Onze technici bieden u innovatieve automatiseringsoplossingen voor uw gebouwen. KNX, Modbus, Daly… Laat ons u begeleiden naar de toekomst!

Laadstations en superchargers

Een andere trend: de auto van morgen is elektrisch. Een bedrijfsparkeerplaats met genoeg laadstations is niet meer weg te denken. eBolt kan zich ook op dit gebied aan uw wensen aanpassen. Van 3.7kw AC laadpunten tot DC Superchargers, we werken met toonaangevende merken als Siemens, ABB en Mennekes. Op doorreis? Kom even onze verschillende modellen van laadstations in onze showroom in Landenne bekijken.

Frequently askedquestions

We werken aan alle soorten netwerken. We certificeren onze installaties tot 7A.

We werken voornamelijk in de tertiaire sector (kantoren/logistiek). We werken ook aan appartement projecten. We werken niet in de residentiële sector.

We gebruiken alleen KNX-oplossingen voor gebouwautomatisering.

We werken met de grootste merken op de markt, zoals Rittal, enz.

Ja, we ontwerpen, installeren en sluiten transformatoren en beveiligingssystemen aan. Onze oplossingen zijn gecertificeerd door Synergrid.

We werken met zowel AC- als DC-terminals. Op onze site in Landenne kunt u onze nieuwste oplossingen op het gebied van DC-laadstations ontdekken. We hebben momenteel twee soorten DC-laadstations: Siemens Sicharge en ABB Terra 360. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.