In een industrieel tijdperk waarin efficiëntie, precisie en snelheid fundamentele waarden zijn, is de automatisering van productieprocessen vanzelfsprekend geworden voor ons bedrijf. Onze visie op de toekomst is opgebouwd rond deze realiteit en automatisering is de belangrijkste drijfveer voor onze productie.

Dankzij deze modellering kunnen we de productie van onze elektrische behuizingen en kasten automatiseren met behulp van ons digitale besturingssysteem Perforex. Deze machine biedt een ongekende precisie en efficiëntie, waardoor boor-, frees- en draadsnijbewerkingen volledig automatisch kunnen worden uitgevoerd.

L'automatisation s'étend également à la fabrication de la filerie et du marquage. Les données issues de la modélisation 3D sont directement utilisées pour piloter nos équipements de production, garantissant une cohérence parfaite entre le projet conçu et le produit final.

Bovendien benutten we voor projecten van laagspanningsborden met koper de voordelen van automatisering dankzij ons Boschert bewerkings- en ponscentrum en onze Stierli digitaal gestuurde buigmachine. Met deze tools kunnen we koperen onderdelen op maat produceren met millimeternauwkeurigheid en een aanzienlijke tijdsbesparing.

Kortom, onze toekomstvisie is gebaseerd op een geïntegreerde aanpak die 3D-modellering en automatisering combineert om de efficiëntie en kwaliteit van onze productie te maximaliseren. Zo zien wij de toekomst: geautomatiseerde, nauwkeurige en efficiënte productie, altijd in dienst van excellentie.

Ces articles peuventégalement vous intéresser

Maximale efficiëntie en winstgevendheid met 3D-modellering

Het maximaliseren van de efficiëntie en winstgevendheid op het gebied van industriële elektriciteit heeft een nieuwe stap voorwaarts gezet met het gebruik van 3D-modellering, met name dankzij Eplan Pro Panel.

Read More

PANEL

Découvrez nos projets

Read More

INDUSTRY

Découvrez nos projets

Read More